DÖRR. FÖNSTER. GLAS.

GS-System ger säkerhet, elegans och lätthet för båtliv.

GS-System är ett familjeägt företag grundat 1993 i Karleby och bygger på nejdens hundraåriga tradition inom båtbygge.

Vi förstår dörrarnas, fönstrarnas och glasens betydelse för smidig produktion och högkvalitativa slutprodukter. Därför har vi som kunder internationellt kända bränder inom båtbranschen som har lärt sig att lita på GS-Systems yrkeskunskap och vilja att bekanta sig med kundens behov.

GS-Systemets säkra, snygga och underhållsfria produkter isolerar också bra ljud. Alla dörrar, fönster och glas är lätta att installera och är lämpliga för fritidsbåtar såväl som för myndighetsbåtar.

PRODUKTER

Vi TILLVERKAR BÅTFÖNSTER MED ALUMINIUMRAM ENLIGT KUNDENS BEHOV SAMT FÖNSTERPROFILEN OCH MASKINENS BEGRÄNSNING TAGEN TILL HÄNSYN.

Fönster

Vi tillverkar även båtfönster i aluminiumramar med bockade eller vassa hörn. Anodiserade ramarnas beläggning är 20 my tjock och de kan pulverbeläggas till kundens RAL-färger.

Glasfönster är alltid härdade, även om de är laminerade. Glasen är 4-8 millimeter i tjocklek, och i framtiden planeras en ny profil som möjliggjör ett tjockare glas.

Våra bockmaskiner möjliggör en mångsidig böjning av fönstren när hörnbommen är 52 mm.Även större radien är möjliga med vissa begränsningar.

Förutom det klara standardglaset är färgalternativen rökgrå, brons och grön.

Du kan också få elektriska fönster med 12, 24 eller 230 volt. 230-Volt elektriska fönster fungerar som värmekällor för båtliv för ökad komfort.

Bäst av allt, våra högkvalitativa fönster är 100% vattentäta och därför underhållsfria. Dessutom är fönstren enkla att installera eftersom ytterramen är fastsatt genom att skruva inre ramen in i den.

Glas

Långvariga och underhållsfria glas ger också ekonomisk nytta. Kunden får glasen från oss med den glastjocklek som önskas, böjd och elektrifierad. Förutom det klara standardglaset är färgalternativen rökgrå, brons och grön.

Genom att limma glaset utan en gummitätning direkt i skroven, fås mer stelhet och komplett vattenbeständighet, liksom fler alternativ för designlösningar. Glasen som används på utsidan är antingen silkscreenade eller primerade så att UV-strålningarna skadar inte limmet.

Vi är också distributör av Hammerglass säkerhetsglas. Otroligt Hammerglas levereras som skräddarsydd beställning vid behov.

Dessutom får du isolerande glas och individuellt formade spegelglas via oss.

Även specialfärger fås via beställning!

Dörr

GS-Systems hållbara gångjärn och skjutdörrar är robusta, helt vattentäta och skräddarsydda enligt kundens behov.

Av gångjärnsdörrar kan kunden välja mellan en glasdörr, en metalldörr eller en kombination av dem. Alla gångjärnsdörrar har en standard silikonförsegling, och ytterligare skalkning kan användas för ökad täthet.

Installationen underlättas av en robust ytterram som fästes med en inreram.

Gångjärnsdörrar kan också förses med ett elektriskt uppvärmt glas.

Direktglidande skjutdörrar levereras helt eller delvis byggt av glas in i ramen och vid behov, lättisolerade. Som en extra funktion kan dörren också låsas till önskad position.

Vi har utvecklat en helt ny och unik Flush-skjutdörr. Flush-skjutdörren har sin egen ram som förstärker hela båtens vägg, vilket gör den väldigt robust och helt vattentät.

Riverboats

Norska Riverboats via oss! Klicka på bilden för att läsa mera.

Referenser

(Klicka på logon så ser du exempelbilder!)

Galleria

Targa
P.O.Box 9
66101 MALAX
www.targa.fi


Galleria

Sargo
Isokarintie 4
67100 KOKKOLA
www.sargo.fi


Galleria

Nord Star
Kasikulmantie 5
68300 Kälviä
www.nordstar.fi


Galleria

Kulkuri
Peukalomäentie 1
68230 Lohtaja
www.kulkuri-veneet.fi


Galleria

Weldmec
Tolkkisentie 773
06750 Porvoo
www.weldmec.com


Galleria

Naviga
Karhintie 18
68230 Lohtaja
www.naviga.fi


Galleria

Kewatec
Isokarintie 1
67900 Kokkola
www.kewatec.fi


Galleria

Nautors Swan
PO box 10
68601 Pietarsaari
www.nautorgroup.com